Sweconpoddar 65 – Muterad kult?

65 - Muterad kult

Hur mår Sveriges två mesta fantastikbyggen nuförtiden?

Michael Petersen och Gunilla Jonsson har skapat Sveriges två mest långlivade och mång-facetterade världsbyggen. Den djupt skandinaviska postapokalypsen MUTANT och det köttkroksglänsande skräckuniversat KULT. Världar med rötter i sent åttio och tidigt nittiotal, men som fortfarande växer och utvecklas. Här samtalar de med Anders Fager som skrivit i bägge dessa universum. Hur har världarna utvecklas? Hur har de åldrats? Hur undviker man att bara bli nostalgisk? Hur är det att skriva i stora världsbyggen som någon annan har hittat på. Hur är det när någon annan skriver om sina egna karaktärer?

Medverkande: Anders Fager, Michael Petersen och Gunilla Jonsson.

Musiken är från Sands Of Time (Psychadelik Pedestrian) / CC BY-NC 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.